Activités

20 ans Den Teirling

Den Teirling bestaat 20 jaar en wij willen dit graag samen met u vieren tijdens een driedaags evenement van 20 t/m 22 februari 2020.

Al twee decennia lang is Den Teirling een uniek ontmoetings- en activiteitencentrum voor mensen die psychisch kwetsbaar zijn. Deze mijlpaal is voor ons een uitgelezen moment om onze werking aan een breed en diepgaand onderzoek te onderwerpen. De weerslag hiervan vindt u terug in een uitgebreid Cahier dat i.s.m. het Kenniscentrum WWZ en met financiële ondersteuning van de Koning Boudewijnstichting tot stand is gekomen.

Dit Cahier wordt, samen met een documentaire over onze dagdagelijkse praktijk en een debat met als onderwerp ‘Den Teirling, een bijzondere plek in Brussel’ gepresenteerd op donderdag 20 februari, de eerste dag van onze opendeurdagen. Els Gossé, schepen van o.a. Nederlandstalige cultuur van de gemeente Elsene zal u op deze dag welkom heten en Elke Van den Brandt, voorzitter van het College van de VGC, belast met o.a. gezondheid en welzijn, zal de dag met u afsluiten.

Tijdens de 2e dag, op vrijdag 21 februari, staat het theaterproject ‘Zwarte Gaten’ in de kijker. Deze voorstelling wordt gebracht door De Uitvinders, een groep mensen van diverse pluimage samengesteld uit leden en niet-leden van Den Teirling. Reservatie is aangeraden zwartegaten_FR

We sluiten ons 3-daags evenement af met een optreden van onze muziekband ‘The Rolling Dice’, op zaterdag 22 februari. The Rolling Dice stelt die avond- met enige trots – zijn eerste single voor. Het drietalige nummer ‘Rolling Dice’ is samen met Piet Maris van Jaune Toujours geschreven en opgenomen. Het is een ode aan Den Teirling en zijn huisband.

Het volledige programma vindt u in hier : Brochure20jaarDenTeirling

We willen graag van u vernemen op welke dagen u wenst te komen, om een idee te krijgen van het aantal bezoekers

Voor meer informatie: www.denteirling.be[email protected] en 02 514 33 01

20 Fév 2020 until 22 Fév 2020
00:00 - 23:59
Den Teirling
rue Maes 89
Elsene

Carte non disponible

Verwante functies bij dit event: